Babs

Maaaaaauw! Eteeeeen! Snoepjeeee!
Piep, ik ben Babs en kom uit Spanje. Neenee, niet met de stoomboot. Die is voor de Sint :)
Ik ben een mager zwart ding met een paar witte vlekjes op mij borst. Baasjes noemen mij Babsie Flapsie. Grappig want ik heb helemaal geen flappies.
Mijn beste maatje is Shahzad. We zien mekaar zo graag dat we dikwijls in mekaars pootjes liggen te slapen. En spelen dat we doen, dat het een lieve lust is. En zijn snorharen afbijten heheheā€¦
Maar met de woefs kom ik ook goed overeen hoor, allez met Oemi en Nemo toch. Oemi en ik spelen graag, dan maakt ze van die rare geluidjes en lig ik te kronkelen. ’s Avonds vlei ik mij graag bij baasje op schoot tegen Nemo aan, lekker spinnen. Als ik moeilijk in slaap geraak, dab ik mij lekker luid in slaap. Baasjes zeggen dat ik net een helikopter ben..
Met wie? Waiya? Jaja daar kom ik ook mee overeen maar die is nog wat te enthousiast en die heeft al heel dikwijls mijn kleine fijne nageltjes mogen voelen.
Als baasje in de keuken bezig is, zit ik er graag bij en het liefst zoveel mogelijk in de weg. Mijn staart hangt dan in het afwaswater :D
En als we eten krijgen, kan ik niet wachten! Ik moet en zal nu eten hebben! Dan miauw ik er op los en sta ik door het kattenluikje te roepen. Oemi doet dan soms een beetje lomp en gaat gewoon voor het gat zitten. En als ik wil komen kijken of helpen, zeggen baasjes dat ik terug naar mijn kot moet. How rude!! Maar ja, het vleesje moet maar zo lekker niet zijn zeg.
En onze dagelijkse snoepjes voor het slapengaan, heeeeerlijk zeg! Wat een verwennerij :)

Maar nu genoeg over mij, dabtijd!
Purr-purr-purr-purr-purr-purr...

Foto's