Nemo du Nid aux Nobles

Ras: Duitse Staande
Vacht: korthaar
Kleur: leverschimmel met bruine platen
Grootte: 69 cm

Ouders: Blo de la Haille au Loup en Italie du Nid aux Nobles
Geboortedatum: 18 maart 2017
Stamboeknummer: volgt nog

Nemo wordt niet gebruikt voor de fok

Smek-smek-smak-smak… O hallo, ik had je niet gezien. Ik was veel te druk bezig om lucht smakelijk te doen lijken.

Wat zeg je? Hoe ik heet? Oei sorry, vergeten. Mijn naam is Nemo en ik kom uit Roemenië.

Ik was druk in de weer met planten uitgraven toen mama mij vertelde dat ik naar België mocht verhuizen.. Joepie! Op avontuur in België. Een klein detail had mama natuurlijk niet gezegd. Ik moest vliegen! En samen met al die luidruchtige honden in dat vliegtuig.. en ik moest pipi doen..

Na uren en uren, werd ik eindelijk uit mijn box gehaald. Ik was nog wat verlegen maar mijn nieuwe baasje stelde mij al gauw gerust. Maar toen was daar iets vreselijk!! Een grote boze zwarte loebas, blaf blaf, waf waf.. wat een schrik had ik. Gelukkig verbeterde het zeer snel. Ik bleef volhouden met mijn lief smoeltje en nu zijn we de beste maatjes, al begint dit wat te minderen door broer zijn rugpijn.

Waarom ik naar België gekomen ben? In ieder geval niet voor het mooie weer want ik ben een koukleum..

Mijn baasje wil bikejöring doen en Oemi, grote zus, loopt niet snel genoeg daarvoor. Alle hoop is dus op mij gevestigd.. Maar ik zal toch eerst moeten stoppen met zwijnen. En ik mag daar niet springen! Hoort blijkbaar niet bij die sport. Dan spring ik maar over en op broer of zus en doe ik in het zwembad ‘bommetjeeeee’. Moet je maar vragen aan mijn nieuwe beste maatje, grote zus, hoe goed ik dat kan.

Heb ik al verteld dat ik nog een klein maatje heb? Het is grijs en ik was het graag :) een waspoes.. Hehehe.

Mijn spikkelzusje komt er nog niet… Wheeeeeeii.. En ik weet waarom. Jullie niet hé? Baasje heeft grootse plannen. Ze gaat terug naar school. In Rijkevorsel begot! Dankzij Orfeo en een workshop waar ik proefje was, heeft ze nu heel veel interesse in ’Shiatsu voor honden’. En dat gaat ze vanaf maart studeren. Ik mocht al mee voor de basis en dat was zooo zalig! Rustgevend.. Al moet ik de lessen wel delen met Oemi en ‘witte poep’ Waiya maar dat is niet erg.
Met Waiya heb ik nu wel een waardige vervangster voor mijn spikkelzusje dat er niet komt.

Allez, ik ga nu verder doen met mijn allerliefste bezigheid, bankhangen :)

Foto's