Shahzad

Miaaaaaaaauw!!

O je hebt mij gehoord. Mijn naam is Shahzad wat ‘prins’ betekent in het Arabisch. En ik gedraag mij dan ook als een prins :)

Ik ben bij mijn nieuwe baasjes, of moet ik zeggen personeel, gekomen toen ik heel klein was. Om mij met ‘the Beast’ te sensibiliseren. Wie is ‘the Beast’? A Orfeo natuurlijk. Hij was niet zo blij met mijn komst. Blaffen en janken.. Hij wilde spelen maar die is zo bruut en ik durf mijn nagels niet te gebruiken. Gelukkig is er Oemi die mij veel verdedigt maar soms doet ze mee en dat is niet leuk. Ik moet wel toegeven dat ik er om vraag he want ik wil ook spelen!! Tussen ons gezegd en gezwegen, Orfeo is een bullebak maar een met een heel klein hartje :)

Een hele tijd geleden kwam er nog zo’n blaf-ding bij. Eentje met spikkels. Wat heeft die rare oren zeg.. ze hangen :) Die is wel leuk. Hij wast mij regelmatig en noemt mij de ‘waspoes’..

O ja, voor ik het vergeet, Oemi werd plots zoooo dik en toen kreeg ze negen kindjes… zoooo cooool!! En ik ze ’s nachts maar pesten, hehehe! Baasjes waren er niet zo blij mee met al dat gejengel, maar daar trok ik me echt niks van aan hoor.

Sedert we verhuisd zijn, kan ik veel meer het zwijn uithangen, zeker ’s nachts. Zoveel lopen, lekker eten (als baasjes het hondenvlees hebben vergeten wegzetten) en baasjes doen verschieten als ze ’s nachts moeten plassen. Alhoewel dat laatste niet meer lukt, ze zijn het gewoon.

Mijn favoriete bezigheid? Ik heb er wel meer hoor: aan de achterdeur zitten kijken en genieten, liggen krawietelen op mijn krabpaal en uiteraard veel slapen.

Zo, dat was het ongeveer. Tot purrrrsss!!

Foto's