Waiya Orfeo Fenris Fangs

Ras: Oudduitse herder
Vacht: Langstockhaar
Kleur: zwart zilversmoke, draagt blauw en zilver
Grootte: 59 cm

Ouders: U Go Girl Halo Des Ambres Sera en Glebe Von Wood Grace’s Boy
Geboortedatum: 9 mei 2019
Stamboeknummer:57383 NVBK BR

HD: B
ED: 0
DM: vrij
Hypsofysaire dwerggroei: vrij
Waiya is Embark getest en vrij op alle testbare ziektes (link hieronder)

Waiya wordt niet gebruikt voor de fok

Wèf-wèf-wèf-…wèf-wèf-…wèf? Hallookes, mijn naam is Waiya..kleine Papaya. Ik ben in Lichtervelde beland omdat grote zus (Oemi dus) geen kindjes meer mag krijgen. Ze is algerisch.. of zoiets. Mijn naamgenoot, Orfeo, heb ik niet mogen kennen maar ik kan jullie verzekeren, dat er nog dikwijls over hem gepraat wordt. Moet een hele lieve broer geweest zijn.
Jullie komen waarschijnlijk niet naar hier voor al die randinformatie hé. Info over mij? Graag!!

Mijn mama woont in Nederland, dus ik kom daar ook vandaan. Logisch hé :D en ik heb nog een zusje en een broer. We waren maar met drietjes dus mama kon veel aandacht aan ons besteden.
Ik ben happy, goedlachs, energiebommetje, keffertje, spring-in-’t-veldje, kuitenbijtertje (bij broer Nemo), totenlekkertje (bij zus Oemi), poezenschrik, knagertje, wrikkelgat, waterkieken, flokkebol bij baasjes. O ja, zei ik al dat ik veel energie heb? Ja? Echt? Ok dan!

Nemo is mijn zwijngenoot. Samen spurten in de tuin en zijn kuiten proberen pakken. Dat lukt niet altijd maar meestal wel want broer laat hem gewoon inhalen. De flauwerik! Ik kan nochtans heel hard lopen hoor.
En wat betreft mijn relatie met Oemi, ben ik zeer positief en enthousiast. Zus vindt dat niet altijd zo leuk en dan gromt en blaft ze hard en pakt mijn neus vast. Auw zeg!! Maar stiekem vindt ze me wel lief en leuk, alleen denk ik dat ik iets te veel energie heb en te graag wil dat zus mij leuk vindt. Maar daar veeg ik mijn dikke poten aan :P

Baasjes zitten soms met hun handen in hun haar als we gaan wandelen. Elke plas moet ik gecontroleerd hebben. Laatst gingen we in Herent wandelen met veel plassen en modder. Oooo wat was dat leuk. Alleen het thuiskomen was minder leuk. Ik moest direct naar de tuin zogezegd om pipi te doen!! Jaja, ik kreeg me daar toch een klets koud water tegen mijn buik uit de tuinslang.. Dat vond ik niet zo fijn. Alle modder weg! Foetsie!

O ja, zei ik al dat ik een beetje heel veel energie heb? A ja? En dat heb ik ook al gevraagd? Ik ben wat moe aan het worden denk ik. Dan trek ik mij nu maar terug naar de vensterbank wat mensjes kijken en dan een dutje doen.
Tadaa en slaapzacht :D

Stamboom en gezondheidstesten

Stamboom

Gezondheidsattest

Fokattest

DM test

Link naar embarkresultaten

Foto's