Waiya Orfeo Fenris Fangs

Ras: Oudduitse herder
Vacht: Langstockhaar
Kleur: zwart zilversmoke, draagt blauw
Grootte: 59 cm

Ouders: U Go Girl Halo Des Ambres Sera en Glebe Von Wood Grace’s Boy
Geboortedatum: 9 mei 2019
Stamboeknummer:57383 NVBK BR

HD: B
ED: 0
DM: vrij
Hypsofysaire dwerggroei: nog te testen

Wèf-wèf-wèf-…wèf-wèf-…wèf? Hallookes, mijn naam is Waiya..kleine Papaya. Ik ben in Lichtervelde beland omdat grote zus (Oemi dus) geen kindjes meer mag krijgen. Ze is algerisch.. of zoiets. Mijn naamgenoot, Orfeo, heb ik niet mogen kennen maar ik kan jullie verzekeren, dat er nog dikwijls over hem gepraat wordt. Moet een hele lieve broer geweest zijn. 
Jullie komen waarschijnlijk niet naar hier voor al die randinformatie hé. Info over mij? Graag!!

Mijn mama woont in Nederland, dus ik kom daar ook vandaan. Logisch hé :D en ik heb nog een zusje en een broer. We waren maar met drietjes dus mama kon veel aandacht aan ons besteden.
Ik ben happy, goedlachs, energiebommetje, keffertje, spring-in-’t-veldje, kuitenbijtertje (bij broer Nemo), totenlekkertje (bij zus Oemi), poezenschrik, knagertje, wrikkelgat, waterkieken, flokkebol bij baasjes. O ja, zei ik al dat ik veel energie heb? Ja? Echt? Ok dan!

Nemo is mijn zwijngenoot. Samen spurten in de tuin en zijn kuiten proberen pakken. Dat lukt niet altijd maar meestal wel want broer laat hem gewoon inhalen. De flauwerik! Ik kan nochtans heel hard lopen hoor. 
En wat betreft mijn relatie met Oemi, ben ik zeer positief en enthousiast. Zus vindt dat niet altijd zo leuk en dan gromt en blaft ze hard en pakt mijn neus vast. Auw zeg!! Maar stiekem vindt ze me wel lief en leuk, alleen denk ik dat ik iets te veel energie heb en te graag wil dat zus mij leuk vindt. Maar daar veeg ik mijn dikke poten aan :P

Baasjes zitten soms met hun handen in hun haar als we gaan wandelen. Elke plas moet ik gecontroleerd hebben. Laatst gingen we in Herent wandelen met veel plassen en modder. Oooo wat was dat leuk. Alleen het thuiskomen was minder leuk. Ik moest direct naar de tuin zogezegd om pipi te doen!! Jaja, ik kreeg me daar toch een klets koud water tegen mijn buik uit de tuinslang.. Dat vond ik niet zo fijn. Alle modder weg! Foetsie!

O ja, zei ik al dat ik een beetje heel veel energie heb? A ja? En dat heb ik ook al gevraagd? Ik ben wat moe aan het worden denk ik. Dan trek ik mij nu maar terug naar de vensterbank wat mensjes kijken en dan een dutje doen. 
Tadaa en slaapzacht :D


Stamboom en gezondheidstesten van Waiya

Stamboom Waiya

Fokattest NVBK

Gezondheidsattest

DM test

Fotogallerij Waiya

Net na de geboorte

Eerste week

Samen met broer en zus drinken bij mama

Een echt vreetzakje, toen al

Dutje samen met broer

Ze kon toen al goed showen

Ze heeft nog steeds dat deugniettootje

Een zeldzaam dutje :p

Spelen met zus!

Een echte knuffelaar

Direct grote liefde met Nemo

Veel ontzag voor grote zus Oemi

Samen het varken uithangen

Mee in de wandelkar

Bij oma en opa in de tuin

Uitstapje naar de caps

3 happy faces

Ze gaat enorm graag mee in de auto!

Nemo moet zwaar zijn best doen om haar voor te blijven

Showbeest

Haar lievelingsplek om gestreeld te worden: haar borst

Samen trail wandelen